Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä on Camp Norten tietosuojapolitiikka. Tämän tietosuojapolitiikan tarkoituksena on määrittää periaatteet, jotka koskevat henkilötietojesi käyttöä, joita voimme saada sinusta. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt tämän käytön. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ennen palvelujen käyttöä.

Seuraava yritys käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjänä:

• Camp Norte Oy (Y-tunnus 2665907-3)

1. Yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Salla Lundelin
Puh: +358 50 5632725
Sähköposti: salla@campnorte.com
Annankatu 4 B 24
00120, Helsinki
SUOMI

2. Mitä tämä tietosuojakäytäntö kattaa?

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa Camp Norten henkilötietojen käsittelytapoja, joita Camp Norte kerää Camp Norten verkkosivujen asiakkailta ja käyttäjiltä (http://www.campnorte.com). Camp Norten asiakkaat ovat yleensä yritysasiakkaita, jotka edustavat organisaatiotaan. Camp Norten palveluiden käyttö, uutiskirjeiden tilaaminen sekä vierailut Camp Norten verkkosivuilla ovat tämän tietosuojakäytännön alaisia.

3. Mihin tarkoituksiin käsittelemme tietojasi?

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on seuraava (yhtä tai useampaa tarkoitusta voi olla samanaikaisesti):

• Asiakassuhteen hallinta ja analysointi
Camp Norte voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi asiakassuhteiden hallintaan, analysointiin ja parantamiseen.

• Palvelujen tarjoaminen ja kehittäminen
Camp Norte voi käyttää henkilötietojasi palvelujen tarjoamiseen sinulle esimerkiksi silloin, kun käytät digitaalisia palveluitamme, tilaat uutiskirjeitämme ja osallistut tapahtumiin.

• Liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen
Voimme käyttää henkilötietojasi hallinnoimaan ja kehittämään Camp Norten liiketoimintaa.

• Viestintä kanssasi
Camp Norte voi käyttää henkilötietojasi kommunikoimaan kanssasi, esimerkiksi lähettää sinulle kuuluvia palveluidemme tai yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita koskevat ilmoitukset, jotta voimme ilmoittaa jos palvelumme ovat muuttuneet ja pyytämään palautetta tuotteistamme ja palveluistamme.

• Markkinointi sinulle
Camp Norte voi ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle uusista tuotteista, palveluista tai tarjouksista, joita Camp Norte ja yhteistyökumppanit voivat tarjota. Camp Norte voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme mukauttaa tarjouksemme ja antaa sinulle enemmän olennaista sisältöä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi suositusten tekemistä, räätälöidyn sisällön ja mainonnan näyttämistä palveluissamme, ja kolmansien osapuolten palveluissa.

• Markkinointitutkimukset, mielipidetutkimukset ja gallupit
Camp Norte voi käyttää henkilötietojasi saadakseen mielipiteesi markkinointitutkimuksista, kyselyistä tai gallupeista itselleen tai asiakkailleen.

4. Mitä tietoja me keräämme sinulta?

Käsittelemme seuraavia henkilötietotyyppejä:

5.1. Perustietoa asiakkaistamme

• etu-ja sukunimi
• yhteystiedot (postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot ja faksinumerot)
• yritysasiakkaiden osalta tarvittavat tiedot yhteyshenkilöiden työpaikoista
• kieliasetukset
• asiakassuhteen ja muun asiaankuuluvan yhteyden hallintaan liittyvät tiedot (esim. asiakaspalvelupuhelujen valitukset, palautteet ja tallentaminen)
• palautetta ja valituksia koskevat sisällöt, kirjeenvaihto ja seuraukset
• tapahtumia ja osallistumistasi koskevat olennaiset tiedot
• suoraa markkinointia koskevat oikeudet, suostumukset ja kiellot

Nämä perustiedot on välttämättömiä, jotta voimme hallita asiakassuhdetta ja tarjota palveluitamme. Käsittelemme myös etusi mukaisia tietoja ja muita tietoja, jotka olet itse antanut harkintasi mukaan.

5.2. Sivustomme käyttämiseen liittyvät tiedot

Me ja palveluntarjoajamme voivat käyttää näitä seurantakohteita keräämään ja analysoimaan tietyntyyppisiä teknisiä tietoja, kuten:

• IP-osoitteet;
• käyttöjärjestelmän versio;
• selaimesi tyypit;
• selaimesi kieli;
• alustatyyppi; ja
• tiettyihin sivuihin käytetty aika.
• tiedot Camp Norten digitaalisten palvelujen käytöstä sekä itse luomaasi digitaaliseen sisältöön
• digitaalisten laitteiden (kuten tietokoneiden ja mobiililaitteiden) Camp Nortelle lähettämät tekniset tiedot sekä evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden tiedot
• sosiaalisen median palveluntarjoajilta saadut tiedot, kuten perusprofiilisi tiedot, sijainti ja yhteystiedot palvelussa
• evästeet

5. Mikä on käsittelyn oikeudellinen perusta?

5.1. Oikeutettu etu

Meidän käsittely on välttämätöntä meidän oikeutetun edun kannalta. Oikeutetut intressimme antavat meille mahdollisuuden käsitellä tietojasi, jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle ja organisaatiolle, jota edustat. Kehitämme, seuraamme ja analysoimme myös palveluitamme ja verkkosivustomme käyttöä, sekä lähetämme viestintää ja markkinointia sinulle perustellun edun perusteella.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos katsotte, että etusi tai perusoikeudet ja -vapaudet ylittävät oikeutetut edut ja vaativat henkilötietojesi suojelua.

5.2. Suostumus

Henkilötietoja käsitellään suostumuksesi perusteella, kun suostut vastaanottamaan meiltä sähköisen suoramarkkinoinnin tai sallimme evästeiden ja muiden jäljitystekniikoiden käytön.
Sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa esimerkiksi klikkaamalla markkinointiviesteissämme olevaa vastaavaa linkkiä. Tällainen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn lainmukaisuuteen ennen peruuttamista.

6. Mistä keräämme henkilötietosi?
Useimmat tiedot kerätään sinusta tai organisaatiostasi, kun sinusta tulee asiakkaamme. Tiedot ovat sinun antamia, kun käytät verkkosivustoamme tai palveluitamme tai tilaat uutiskirjeemme.
Lisäksi henkilötietosi ja niiden päivitykset saadaan viranomaisilta ja yrityksiltä, jotka tarjoavat henkilötietojen päivityspalveluita, sosiaalisen median palveluyrityksiä, julkisia hakemistoja ja muita julkisia tietolähteitä.

7. Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme ja verkkopalveluissamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka voidaan välittää käyttäjän laitteelle palvelun kautta. Evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita voidaan käyttää keräämään tietoja palvelun ja laitteen käytöstä palvelun kautta. Tällaisiin tietoihin voi sisältyä esimerkiksi seuraavia, minkä sivun olet syöttänyt palveluun, käyttämäsi selain tai sen palvelun osuudet, joita olet lukenut ja päivämäärät ja ajat.

Evästeet mahdollistavat osumien ja muiden palveluun liittyvien tietojen käsittelyn. Saatujen tietojen avulla palvelun toimintaa voidaan analysoida ja parantaa, jotta käyttäjällä olisi parempi ja yksilöllisempi kokemus. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää myös markkinoinnin kohdentamiseen, joka todennäköisesti vastaa käyttäjän etuja palvelun sisällä ja sen ulkopuolella, esimerkiksi käyttämällä uudelleen kohdentamista.
Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksia. Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistamisella tai käytön estämisellä voi olla haitallinen vaikutus palvelun tai sen erityisten osien tai toimintojen käyttöön, tai jopa täysin estää tällaisen käytön.

8. Sosiaalisen median liitännäiset

Sivustollamme on sosiaalisia liitännäisiä, eli linkkejä ulkoisiin sosiaalisiin verkostoihin Facebook, Instagram ja Linkedin.

Kun vierailet verkkosivuillamme, sosiaalinen liitännäinen tunnistaa, oletko kirjautunut sosiaalisen median tiliin, kuten Facebook. Jos et ole kirjautunut sosiaalisen median tiliisi, sosiaaliset liitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä.

Sosiaalisen median verkostot voivat kerätä ja käsitellä käyntiäsi ja käytön tietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Sosiaalisen median verkot eivät siirrä tätä kerättyä tietoa meille.

9. Onko tietosi jaettu säännöllisesti toisten kanssa?

Emme myy, vuokraa tai luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei jäljempänä toisin mainita.

Voimme jakaa henkilötietosi valtuutetuille kolmansilla osapuolille, jotka suorittavat Camp Nortelle palveluja tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin sovellettavan lainsäädännön rajoissa.

Emme salli näiden yritysten käyttää sitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin suorittaa näitä palveluja, ja Camp Norte vaatii heitä suojaamaan henkilötietojasi tavalla, joka on tämän tietosuojakäytännön mukaista.

Voimme jakaa henkilötietosi voimassa olevan järjestyksen perusteella tuomioistuimelta tai muulta viranomaiselta, jolla on riittävästi toimivaltaa.

Voimme jakaa henkilötietosi osana sulautumista, hankkimista, yrityksen varojen myyntiä tai palvelun siirtämistä toiselle palveluntarjoajalle. Tämä pätee myös epätodennäköiseen maksukyvyttömyyteen, konkurssiin tai selvitystilaan, jossa henkilötietosi siirretään toiselle yksikölle tällaisen menettelyn seurauksena.

10. Ovatko tietosi siirretty Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin?

Henkilökohtaisia tietoja ei yleensä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tarpeen tietojen käsittelyn tai teknisen toteutuksen kannalta. Tällöin ilmoitamme sinulle erikseen ja olemme vastuussa henkilötietolainsäädännön vaatimusten noudattamisen varmistamisesta.

11. Tietojen turvaamisperiaatteet
Olemme luoneet sähköisiä ja hallinnollisia takeita, joiden tarkoituksena on saada kerätyt tiedot turvallisiksi. Manuaalisesti käsitellyt asiakirjat, jotka sisältävät henkilötietojasi, on suojattu luvattomalta käytöltä.
Ainoastaan nimetty henkilöstömme on oikeutettu käyttämään henkilötietojasi. Järjestelmä on suojattu palosuojalla.

12. Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietosi niin kauan kuin sinä ja Camp Norte ovat asiakassuhteessa tai muussa vastaavassa suhteessa. Käsittelemme myös henkilötietojasi verotukseen ja oikeudellisiin tarkoituksiin niin kauan kuin on tarpeen.
Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, kunnes jättäydyt pois markkinointiviesteistä.

13. Oikeutesi: Miten käytät, päivität ja hallitset tietojasi?

Sinulla on oikeus käyttää, päivittää ja hallita omia tietojasi asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti. Jos haluat käyttää jotakin tässä osassa 14 määriteltyjä oikeuksia, soita tai lähetä sähköpostia pyytäneelle yhteyshenkilölle.
Voimme pyytää sinua antamaan lisätietoja, jotta tunnistamme sinut.

13.1. Oikeus käyttää tietojasi
Olet oikeutettu saamaan vahvistuksen käsittelemmekö henkilötietojasi. Sinulla voi olla myös tietoja käsittelymenetelmistämme sekä jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista. Voimme periä kohtuullisen hinnan hallinnollisten kulujen perusteella, jos pyydät kopioita lisäksi.

13.2. Oikeus korjata tietojasi
Sinulla on oikeus saada meiltä ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevien virheellisten henkilötietojen oikaisu. Saatat joutua tekemään puutteelliset tiedot, jos annat meille lisätietoja tai tiedonantoja.

13.3. Oikeus poistaa
Jos et halua enää että käsittelemme henkilötietojasi aktiivisesti, voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos:
i) henkilötietosi eivät enää ole tarpeellisia suhteessa niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai muulla tavoin käsitelty;
(ii) jos peruutat suostumuksesi;
(iii) jos vastustat käsittelyä, eikä käsittelyyn ole ylivoimaisia perusteltuja syitä;
iv) henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai
v) henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi sovellettavassa laissa.

13.4. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus saada meiltä käsittelyrajoitukset, jos jokin seuraavista pätee:
i) henkilötietojen oikeellisuus riitautetaan / kilpailutetaan pyynnöstäsi ajanjaksoksi, jolloin voimme tarkistaa henkilötietojesi oikeellisuuden;
(ii) käsittely on lainvastaista, ja vastustat henkilötietojesi poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
(iii) me emme enää tarvitse henkilötietojasi käsiteltäviksi, mutta vaadit että tietosi on tallennettava oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi; tai
(iv) olet vastustanut käsittelyä ja tarkistusta, onko meillä oikeutetut syyt syrjäyttämään oikeuksiasi ja vapauksiasi.

13.5. Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Sinulla on oikeus vastaanottaa meille antamiasi henkilötietoja (esimerkiksi lähettämällä sähköpostiosoitteesi suoramarkkinointitarkoituksiin) jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa. Sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle valvojalle, jos:
i) käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen; ja
ii) käsittely suoritetaan automaattisella tavalla.

13.6. Oikeus esineen käsittelyyn
Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä perustuen oikeutettuun etuun milloin tahansa tietyn tilanteesi perusteella.
Emme enää käsittele henkilötietojasi, ellemme osoita, että käsittelyä koskevat pakottavat oikeutetut syyt, jotka ohittavat etusi, oikeutesi ja vapaudet.
Sinulla on aina oikeus vastustaa suoramarkkinointia ja henkilötietojen käsittelyä tällaisiin tarkoituksiin.

13.7. Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle
Jos epäilet, että tietosuojalainsäädäntöä rikotaan henkilötietojesi käsittelyssä ja asiaa ei pystytä ratkaisemaan ystävällisesti sinun ja meidä välillä neuvottelemalla, ota yhteyttä toimivaltaiseen valvontaviranomaiseen valituksen tekemiseksi.

14. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Camp Norte voi ajoittain muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, tai muuttaa tai poistaa käyttöoikeuksia eri palveluihin. Camp Norte ilmoittaa sinulle kaikista perusteellisista muutoksista sähköpostitse tai julkaisemalla tiedotteen verkkosivustolla. Camp Norte suosittelee, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti ilmoittaaksesi mahdollisista muutoksista.