Kotijoukkue - vauhtia asuntojen myyntiin!

Kotijoukkue – vauhtia asuntojen myyntiin!

Suomen Kotijoukkue Oy on koko Suomen alueella toimiva kiinteistönvälitysketju. Yritys toimii 15 paikkakunnalla ja heidän palveluksessaan on yli 100 kiinteistöalan ammattilaista. Kotijoukkue panostaa edelleen voimakkaasti paikalliseen printtilehti näkyvyyteen ja lupaakin asiakkailleen aina parhaan mahdollisen näkyvyyden asunnon myynnin eri vaiheissa.

Pääsimme uudistamaan Kotijoukkueen yritysilmettä. Sen lisäksi olemme toimineet myös muun tuotannon kumppanina, kun uusi visuaalinen ilme on jalkautettu Helsinki kärkenä koko Suomeen. Printin lisäksi olemme tuottaneet Kotijoukkueelle sekä valtakunnallisia että paikallisia kampanjoita, somea, digiä ja ulkomainontaa. Myös yrityksen muita painotuotteita uusitaan aina tarpeen mukaan, kuten käyntikortteja, yritysesitteitä ja myyntiesitteitä.

Kiinteistönvälitysalalla markkinoinnin tuotanto on vauhdikasta! Kun lehteen painetaan asuntojen tietoja, ne saadaan usein vasta aivan viime hetkellä. Hinnat, kohdenumerot ja esittelyajat lyödään usein lukkoon vasta painopäivänä. Tämän vuoksi myös tuotannon tulee joustaa ja olla valppaana tiettyinä hetkinä viikossa. Usein ilmoitustenteko painottuu viikonloppuun, eli painopäivä on perjantaina.

Camp Nortella mukautamme tuotannon resurssit asiakkaiden tarpeiden mukaan, jotta voimme tarjota kustannustehokkaan tuotantoavun oikeaan aikaan, mutta aina laadukkaasti.

Markkinoinnin tuotantomme kattaa kaikki mediat printistä digiin. Kysy tarjousta!

 

Moni palvelu siirtyy verkkoon, minkälainen on yrityksesi digi-ilme?
Useimmat graafiset ohjeistukset eivät ole kovinkaan kattavia eivätkä tarjoa apua ilmeen jalkauttamiseen. Pyrimme aina tekemään yrityksen visuaalisen ilmeen ohjeistuksen kattamaan myös mahdollisimman laajasti erilaisia esimerkkejä, jotta ohjeistus toimii paremmin myös tuotannon tukena.

Perustekemisen lisäksi Kotijoukkue kampanjoi sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Myyntiä lisäävien kampanjoiden lisäksi teemana voi olla myös vaikkapa rekrytointi tai vuokra-asuntojen välitys.

Jalkautamme kampanjat aina haluttuihin medioihin, kuten printtiin, digiin ja someen.

Mikä tarpeesi olikaan, kysy meiltä ideoita! Digitaaliseen ulkomainoskampanjaan on mahdollista keksiä uusia kulmia, ja herättää ohikulkijaa aivan eri tavalla kuin aiemmin.