Ingman jäätelöt - somekampanja yhdistyi maistatuskiertueeseen

Ingman jäätelöt – somekampanja yhdistyi maistatuskiertueeseen

Ingman jäätelöiden uutuus Ingman Pint lanseerattiin 2019 hyödyntämällä perinteisten medioiden ohella myös somea ja maistatusta. Nyt korona-ajan jälkeen maistatukset alkavat olla taas sallittuja, joten tämä vanhempi case toimii taas inspiraationa tulevien kampanjoiden suunnitteluun.

Camp Norte suunnitteli ja toteutti Unileverin Ingman-brändille kampanjan, joka yhdisti Instagramin maistatuksiin. Kampanjassa kuluttajat saivat äänestää Instagram-kuvien avulla alueita, joihin halusivat Ingman-jäätelökiertueen saapuvan. Äänestykseen sai osallistua myös kampanjalle tehdyllä nettisivulla. Facebookista ohjaus oli aina kampanjan nettisivulle. Kampajasivustolla sai alueäänestyksen lisäksi kommentoida myös mitä jäätelömakuja haluaisi tulevaisuudessa löytää kotikaupastaan.

Kampanjassa yhdistyi somen (Facebook ja Instagram) lisäksi myös perinteinen maistatus, kun jäätelökiertue rantautui voittaja-alueille.

Ketterä kampanjasivusto luotiin kampanjan ajaksi, jotta kuluttajat pystyivät jättämään toiveita, äänestämään ja osallistumaan arvontaan.