Palvelut

Markkinointiviestinnän suunnittelu ja konseptointi

Oli kyseessä pienempi tai kokonaisvaltaisempi projekti, ideoimme täysin uutta tai kirkastamme brändimielikuvaa ja kärkiviestejä kohti määränpäätä.

Tarjoamme myös markkinointiviestinnän kuukausipaketteja, jolloin tekeminen on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista.

POS-materiaalit ja myymäläkonseptit

Myymälämainonnalla voidaan tehokkaasti vaikuttaa erityisesti kuluttajien heräteostoksiin kaupassa. Suunnittelemme esimerkiksi erilaiset display-ratkaisut, hyllynpäädyt, vipat, tarrat ja muut myyntipiste- ja messuosastomateriaalit. Kumppanimme huolehtivat ratkaisujen fyysisestä toteutuksesta ja teknisistä ratkaisuista.

Ratkaisujen tueksi tuotamme 2D- ja 3D-havainnekuvat ja videot.

Tiedotus- ja suhdetoiminta

Media on paras ystäväsi, kunhan suhteet vain ovat kunnossa. Anna meidän olla virranjakajana välissänne.

Perinteisten tiedotteiden ja juttuvinkkien rinnalla otamme myös eri vaikuttajat haltuun. Meillä on laaja verkosto erilaisia vaikuttajia, joiden kanssa teemme jatkuvasti yhteistyötä. Yhdistä vaikuttajat kokonaisvaltaisesti kampanjaasi ja saat parhaat tulokset!

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme ja tuotamme visuaaliset materiaalit läpi eri medioiden. Perehdymme siihen missä näyt, jotta aineistot vastaavat aina tarkoitustaan.

Entä olisiko aika uudistaa yrityksesi visuaalinen identiteetti? Tuotamme paketin räätälöitynä yrityksenne tarpeisiin. Hyvä graafinen ohjeistus pienentää myös tuotantokuluja tulevaisuudessa.

Animaatiot, 3D-havainnekuvat, kuvat ja videot

3D-havainnekuvat ovat ennakkomarkkinointia parhaimmillaan. Yksityiskohdat saadaan herätettyä henkiin esimerkiksi animaatiovideon muodossa. Vangitsemme tunnelman ja tuotamme myös yrityksellenne video- ja kuvatuotannon niin mainos- kuin somemateriaaleihin.

Kaipaako Instagramisi kuvia? Voit tilata meiltä kuvapaketin ja siihen yhdistetyt copy-tekstit, jotta kanavasi päivittyvät jatkuvasti. Kuvat suunnitellaan aina tukemaan yrityksen myyntiä ja muuta markkinointia.

Sisällöntuotanto

Tehokas viestintä vaatii jatkuvasti päivittyvää ja reagoivaa sisältöä sekä tarinallistamisen keinoin toteutettu viestintä puree.

Houkuta ja koukuta somekampanjoilla ja jalat alta vievällä visulla! Ulkoista meille sosiaalisen median kanavien ylläpito – valjastamme some-strategian kulkemaan yrityksen muun strategian kanssa käsikädessä.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Verkkosivut toimivat yrityksen käyntikorttina. Suunnittelemme tai päivitämme yrityksen tarpeiden pohjalta nykyhetkeä vastaavat verkkosivut niin visuaalisen ilmeen kuin sisällönkin puolelta. Toteutamme sivut pääasiassa aina WordPress-alustalla.

Sosiaalisen median koulutukset

Ilman suunnitelmallisuutta monet yritykset menevät vitosella päin seinää, varsinkin somen puolella. Valjastetaan some yrityksenne toiminnan tueksi!

Markkinoinnin tuotantopalvelut

Aina asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä

Olemme erikoistuneet ketterään ja kustannustehokkaaseen markkinoinnin tuotantoon, joka skaalautuu erikokoisille yrityksille ja brändeille

Lue lisää

1. Reagoimme nopeasti ja ammattitaidolla erilaisiin markkinoinnin tuotannon haasteisiin.

2. Tuotamme lanseeraukset ja kampanjat läpi eri kanavien.

3. Ymmärrämme eri medioiden vaatimukset.

4. Hallitsemme koko projektin ideasta lopputoteutukseen.

MAAS
Marketing as a service

Helppo budjetoida

Markkinoinnin ulkoistamispalvelu, joka toimii kuin yrityksen oma markkinointiviestintäosasto, mutta ostopalveluna.

1. Toimii kuin yrityksen oma markkinointiviestintäosasto, mutta ostopalveluna. Näin markkinointisi on kustannustehokkaampaa.

2. Ennakoitavat kustannukset: Pysyt aina budjetissa!

3. Käytössäsi monipuoliset markkinoinnin osaajat ja laaja verkosto kumppaneita.

4. Skaalautuu erikokoisille yrityksille ja brändeille.

Yritystukien palveluntarjoaja

Autamme yritysten kehityshankkeissa

Innovoitko uutta tai tarvitsetko tukea liiketoimintasi kehittämiseen häiriötilan aikana? Kysy meitä auttamaan projektissasi!

Lue lisää

1. Avustamme projektin luomisessa ja apurahan hakemisessa ilman kustannuksia. 

2. Sparraamme sinua siinä mikä on hyvä projekti.

3. Tuotamme projektin sovitut osa-alueet ostopalveluna.

4. Avustamme tarvittaessa projektin raportoinnissa.

Ota yhteyttä

Jutellaanko lisää? Voit soittaa meille tai täyttää oheisen lomakkeen alla. Olemme yhteydessä pikapikaa postin saatuamme.

Tutustu töihimme