Syksyn Superpäivät - Digitaalista tukea Keskon kampanjointiin

Syksyn Superpäivät – Digitaalista tukea Keskon kampanjointiin

Superpäivät on K-supermarketin kampanja, joka toteutetaan yleensä muutaman kerran vuodessa. Autamme Keskoa digitaalisissa kampanjatoteutuksissa sekä muissa kampanjoita tukevissa tuotannoissa.

Superpäiviin teimme digituotannot sekä osan sosiaalisen median toteutuksista. Yksi näyttävimmistä kampanjaelementeistä oli Tori.fi haltuunotto kampanjan aikana.

Digituotannot, animoinnit ja sosiaalisen median tuotannot onnistuvat kauttamme niin projekteina kampanjoille, kuin jatkuvana yhteistyönä. Jatkuvassa yhteistyössä voimme soveltaa myös Marketing As A Service -mallia. Pyrimme aina hyvin kustannustehokkaaseen tuotantoon. Kysy ihmeessä lisää!

Tuotamme digikampanjoiden materiaalit halutun alustan kautta, kuten Adformin avulla.

Erikoistoteutuksissa ja sivustojen haltuunotossa keskustelemme mielellämme myös alustan kanssa, jotta toteutus on mahdollisimman kokonaisvaltainen ja kuluttajan silmät vangitseva kokonaisuus.

 

Mikä tarpeesi olikaan, kysy meiltä ideoita! Kampanjaan on mahdollista keksiä uusia kulmia, ja herättää kuluttajaa eri tavalla kuin aiemmin. Digissä vain ideat ovat kattona ja esimerkiksi kohdentaminen on paljon tarkempaa kuin muissa medioissa.