Innovaatioseteli

INNOVAATIOSETELILLÄ TUKEA YRITYKSEN KASVUUN

Korona vavisuttaa monia yrityksiä, mutta voimme myös käyttää tämän ajan kehittääksemme uutta! Huomasitko esimerkiksi, että digisi kaipaa kehittämistä ja buustia? Tämän tyyppiset toimenpiteet auttavat yrityksiä kasvamaan myös kriisiajan jälkeen. Tekemällä kehitystyötä hankalana aikana, tuet samalla myös toista yritystä ostamalla palveluita. 

Voit kehittää yrityksesi toimintaa saatavilla olevien tukien avulla, mikä on hyvin kustannustehokas malli yritysten välisten palveluiden ostamiseen.

Oletko koskaan käyttänyt Business Finlandin tarjoamaa Innovaatioseteliä? Voit käyttää seteliä innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden ostamiseen. Innovaatiolla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla kehitetään yrityksen tuotteita, palveluita tai prosesseja. Yritys voi myös hankkia palveluna tarvittavaa tietoa tai osaamista. 

Voit ostaa setelillä 5000 eurolla palveluita (setelin arvo 5000€+alv. = 6200€). Omarahoitusosuus on vain 1000€+alv. Camp Norte voi toimia setelin palveluntarjoajana monissa erilaisissa projekteissa. Kokemuksemme mukaan rahoituksen käsittelyaika on tällä hetkellä vain noin viikko!

Mikäli sinulla on idea, autamme sinua projektin rakentamisessa ja rahoituksen hakemisessa. Mietitään yhdessä ”laatikon ulkopuolelle”, ja selviämme yhdessä yli hankaluuksien!

Suostun samalla siihen, että minulle saa lähettää Camp Norten kuulumisia ja ajankohtaisia tarjouksia.

Huom! Et voi käyttää seteliä olemassa olevan tuotteen markkinointiin, mainontaan tai sen kehittämiseen. 

Lue lisää setelistä ja sen ehdoista Business Finlandin sivuilta. 

Tutustu töihimme