Uudet harjoittelijat leiriytyivät jo Camp Nortelle

Uudet harjoittelijat leiriytyivät jo Camp Nortelle

Janita ja Sonja aloittivat uusina graafisen suunnittelun ja sisällöntuotannon harjoittelijoina Camp Nortella. Harjoittelu on vasta alussa, mutta työ on lähtenyt jo hyvin käyntiin.

“Opiskelen media-alaa viimeistä vuotta Omnian ammattikoulussa. Suorittamani kurssit ovat olleet enimmäkseen graafista suunnittelua; info- ja typografiaa, mutta olen opiskellut myös kuvankäsittelyä, valokuvausta ja videokuvausta. 

Edellisessä harjoittelupaikassani tein viestintäassistentin tehtäviä sekä taittotöitä. Muuta aiempaa kokemusta ei ole vielä tältä alalta kertynyt. Olen iloinen, että pääsin Camp Nortelle suorittamaan työharjoittelujaksoani. Mukavan kotoisa työympäristö luo rennon tunnelman ja auttaa keskittymään työntekoon. Odotan tulevia työtehtäviä ja uusia kokemuksia kovalla mielenkiinnolla.”

-Janita  


“Olen myös viimeisen vuoden opiskelija, kuten Janita, mutta opiskelen liiketaloutta ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa. Suuntauduin markkinointiin ja viestintään, jonka kautta kerrytin kokemusta muun muassa graafisesta suunnittelusta, sosiaalisen median markkinoinnista, videokuvauksesta ja Adoben ohjelmista.

Vaikka vasta aloitin Camp Nortella, toimisto tuntuu jo tutulta ja turvalliselta. Työkollegat ovat todella mukavia sekä helposti lähestyttäviä ja työympäristö rauhallinen sekä miellyttävä. Odotan innolla tulevia projekteja, joissa pääsisin hyödyntämään taitojani ja oppimaan uutta.” 

-Sonja

 

Kirjoittajat ovat kevään harkkarimme Janita ja Sonja