LTP Group - Logistiikkayritys tarvitsee monipuolisia markkinoinnin palveluita

LTP Group – Logistiikkayritys tarvitsee monipuolisia markkinoinnin palveluita

LTP Groupiin kuuluvat logistiikkayritykset LTP Logistics Oy ja LTP Cargo Oy, kaupan muovilaatikoiden pesulapalveluihin erikoistunut Lännen Teollisuuspalvelu Oy sekä kuormalavoihin erikoistunut LTP Service Oy. Yhdessä yritykset muodostavat yksilöllistä palvelua tarjoavan logistiikkakokonaisuuden. LTP Group toimii koko Suomen alueella.

Palvelumme LTP Groupille:

  • Graafinen tuotanto
  • Verkkosivu-uudistus
  • Sisällöntuotanto verkkosivuille
  • Sosiaalisen median sisällöntuotanto ja päivitykset
  • Valokuvaus

Esteettisesti miellyttävät verkkosivut ovat luonnollisesti ilo silmälle. Tätäkin tärkeämpää on kuitenkin, että sivut ovat hyödylliset ja loogiset. LTP Groupin verkkosivu-uudistus sisälsi WordPress-pohjaisen sivuston suunnittelun, visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen.

Ensimmäinen askel oli miettiä asiakkaan kanssa, kuinka he haluavat sivujen toimivan ja kuinka saamme ihmiset ohjattua haluttuihin toimintoihin. Tämä on tärkeää paitsi loppukäyttäjän näkökulmasta, myös hakukoneoptimoinnin kannalta. Google analysoi sivujen sisällön ja struktuurin, joten oli tärkeää suunnitella sivuille looginen etenemissuunnitelma.

 

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija. Arvokas tekstisisältö on sisältömarkkinoinnin tärkein lähtökohta sekä yksi parhaita tapoja asiantuntija-aseman kasvattamisessa. Suunnittelemme ja tuotamme LTP Groupin verkkosivuille suunnitelmallisesti työntekijätarinoita sekä muuta asiantuntijasisältöä. Jaamme sisältöä LTP:n LinkedInissä, Facebookissa ja vahvistamme samalla myös työnantajakuvaa.

Esimerkkejä sisällöistä:

Tuotamme LTP:n materiaalit sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Kädenjälkemme näkyy myös LTP:n yritysesitteessä, johon oli kiteytetty yrityksen esittely sekä toiminta-alueet. Graafisilla sisällöillä tuetaan LTP Groupin brändin viestimistä muun sisällöntuotannon sekä verkkosivujen ohella.