Poppamiehen mausteet lähtivät maailmalle

Poppamiehen mausteet lähtivät maailmalle

Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chili- ja grillaustuotteistaan, korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Poppamies on alusta asti ollut oman tiensä kulkija ja tuonut tuotteillaan nuorekasta piristysruisketta suomalaiseen keittiöön. Kuten Poppamies sanoo: Asennetta ruoanlaittoon!

Camp Norte pääsi auttamaan jo ikonista suomalaisyritystä maailmanvalloituksessa! Työstimme yhdessä Palava Globalin kanssa Poppamiehen kansainvälisen Playbookin, jonka avulla yrityksen on helppo esitellä brändiään, tuotteitaan ja missiotaan myös kansainväliselle yleisölle.

Poppamiehen asiakkaat Ruotsissa kommentoivat materiaalia: Emme ole koskaan nähneet näin hyvin työstettyä brändipakettia!

Camp Norte kiittää mielekkäästä projektista!

Loimme Poppamiehelle selkeän visuaalisen identiteetin, jota voi hyödyntää kaikissa tuoteryhmissä sekä monikanavaisessa markkinoinnissa. Ilmeen ohjeistus koottiin Playbook nimiseen yhteenvetoon, johon tehtiin kuvaukset myös kohderyhmistä sekä viestinnän tyylistä.

Poppamies on naseva ja kommunikoi jopa henkilökohtaisesti. Kaiken takana on aito henkilö, Poppamies, Marko. Haasteena kv-markkinoilla nähtiin nimi ja brändin identiteetin ymmärtäminen myös ilman suomen kieltä. Poppamies vietiin mukaan kuvituksellisena hahmona, joka on myös flexaajan kaveri! Ruoanlaitossa on aina asenne mukana.