POS-materiaalilla vauhtia jäätelömyynteihin

POS-materiaalilla vauhtia jäätelömyynteihin

Unilever on tunnettu jäätelöistään, ja talossa onkin brändejä kuten Magnum, Ben & Jerry´s, Ingman, Jättis ja Kingis. Camp Norte on jo vuosia tuottanut Unileverille myymälämarkkinointimateriaalia useisiin kategorioihin, kuten jäätelöille.

Joka kevät uutuudet valtaavat jäätelöaltaat ja kesällä 2020 isossa roolissa olivat Magnum Ruby ja Ingman Muumi -jäätelöt.

Näyttävillä materiaaleilla houkuteltiin ihmisiä jäätelöaltaille ja kommunikoitiin maistuvista uutuuksista.

Magnum on näyttävä jäätelöbrändi ja tuo markkinoille ennennäkemättömiä uutuuksia joka vuosi. Tänä vuonna uutuus oli Magnum Ruby. Ruby on suklaamaailman suurin innovaatio 80 vuoteen maito-, valko- ja tumman suklaan keksimisen jälkeen. Vain muutama vuosi sitten kehitettyä Rubya pidetään maailman neljäntenä suklaatyyppinä. Magnum yhdistää ensimmäisenä maailmassa Ruby-suklaan ja jäätelön ja tarjoaa aivan uudenlaisen makunautinnon.

Myös Camp Norten tuottama Magnum Ruby printtimainos kilpaili parhaan aikakauslehtimainoksen tittelistä. Läpi Suomen nähtiin myös näyttäviä erikoistoteutuksia jäätelöaltaiden ympärillä.

Ingman yhdisti voimansa Muumin kanssa ja kesällä 2020 tehtiin suuri lanseeraus: Muumi by Ingman -jäätelöt. Kaikille tutut Jättis, Ingman kotipakkaukset ja Eskimo saivat Muumi-tuotteen riveihinsä.