V-Traffic - Reaaliaikaista viestintää tielläliikkujille

V-Traffic – Reaaliaikaista viestintää tielläliikkujille

V-Trafficin avulla tielläliikkujat saavat tietoa liikenteessä tapahtuvista muutoksista. Yrityksellä on Euroopassa 20 vuoden kokemus liikennetiedon tuottamisesta. Se palvelee ajantasaisella tiedolla autoteollisuutta, mediaa, julkista sektoria ja kuljetusyrityksiä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Ranskassa. Suurelle yleisölle V-Trafficin liikennetiedot ovat tuttuja Radio Novan taajuuksilta. 

Palvelumme V-Trafficille:

  • Marketing as a Service: kuukausittainen palvelupaketti
  • Markkinointiviestinnän suunnittelu
  • Verkkolehden tuotanto
  • Sosiaalisen median sisältöjen suunnittelu, tuotanto ja päivitykset
  • Graafinen tuotanto
  • Visuaalisen ilmeen päivitys
  • Mediaviestintä
  • Valokuvaus
  • Videotuotanto

Camp Norte hoitaa V-Trafficin markkinoinnin ja viestinnän Suomessa ja on yrityksen kuukausittainen markkinointiviestinnän kumppani. Luomme V-Trafficille markkinointiviestinnän vuosikellon, jonka mukaan toteutamme kampanjoita sekä nostamme esiin kärkiviestejä. Loimme V-Trafficille myös Minkä reitin sinä valitset -kampanjan. 

 

Tuotamme V-Trafficin Liikennevisio-verkkolehteä, ja kauttamme kulkee niin lehden sisällöntuotanto kuin sen tekninen toteutuskin. Verkkolehti viestii V-Trafficin roolista liikenteen moniottelijana ja liikenneturvallisuuden puolestapuhujana. Verkkolehden sisältöjä hyödynnetään myös yrityksen sosiaalisen median kanavissa.

Verkkolehti on luettavissa osoitteessa liikennevisio.fi

Camp Norte hallinnoi V-Trafficin sosiaalisen median kanavia. Tuomme sosiaalisen median kanavissa entistä näkyvämmin esiin V-Trafficin roolia liikenneturvallisuuden kehittäjänä. Aktivoimme ihmisiä myös varoittamaan muita tielläliikkujia onnettomuuksista, kelimuutoksista ja hirvi- tai porovaaroista applikaation ja navigaattorin avulla.

Seuraa V-Trafficia Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä!

 

Suunnittelemme ja tuotamme V-Trafficille graafista sisältöä erilaisiin kampanjoihin sekä sosiaaliseen mediaan. Esimerkiksi Instagramiin toteutamme ns. jatkuvan feed-elementin, jossa V-Trafficin tarinaa kertova kuvien sarja jatkuu yksittäisestä syötekuvasta seuraavaan. Mieleenpainuvuutta ja tunnistettavuutta vahvistetaan toistuvien visuaalisten elementtien, kuten vihreiden pyörökehysten avulla. Jatkuva kuvatarina tuodaan eloon pieniä, kuviin sisällytettyjä animaatioita ja liikkuvia elementtejä hyödyntäen.