"Toimistolla on ollut todella kotoisa tunnelma" – millaista oli harjoittelu Camp Nortella?

“Toimistolla on ollut todella kotoisa tunnelma” – millaista oli harjoittelu Camp Nortella?

“Harjoitteluni Camp Nortella on nyt ohi, ja kesäloma häämöttää aivan nurkan takana. Vielä jokunen päivä koulua ja sitten saan graafikon paperit käteen. Harjoittelu jaksosta olen ollut todella tyytyväinen. Hommaa on ollut laidasta laitaan, ja töitä on riittänyt sopivasti. Toimistolla on ollut todella kotoisa tunnelma. Asenne täällä on reipas, mutta rento, mikä auttaa jaksamaan töiden tekemisessä huomattavasti.

Päivästä toiseen vaihtuvat työtehtävät ovat olleet mieluisia. Erityisesti some-julkaisuissa olen saanut käyttää omaa luovuuttani todella vapaasti, ja on ollut mukava huomata, kuinka itse on kehittynyt melkoisesti vain parin kuukauden aikana. Olen ottanut eri tyylit sekä ohjelmat haltuun. Graafikoksi valmistuvana oppilaana koen, että Camp Norte on ollut hyvä valinta työmaailmaan totutteluun.

Rauhallisempi työympäristö ja pienempi ihmismäärä vaikuttavat motivaatiooni nousta sängystä ylös. Tietenkin myös mahdollisuus itse päättää mihin aikaan haluaa työpäivänsä aloittaa, on helpottanut töiden laadun ja jaksamiskyvyn ylläpitämisessä. Työtehtävät ovat paljon mielenkiintoisempia ja laajempia sekä käytettävissä olevan materiaalin määräkin on suurempi kuin koulutöitä tehdessä. Varsinkin vapaus suunnitella omat työt ihan alusta loppuun on ollut mahtavaa. Myös valokuvauksen kehittymisen kannalta on Camp Nortella työskentelyt ollut avuksi. Vaikka koulultakin löytyy ne perus kamerat ja studiokin on käytössä, ei koulun pihan puskia ole kiva kuvata vuosi tolkulla. Helsingin keskustassa ja varsinkin Kanavarannassa, jossa Camp Norten toimisto on, on paljon kuvattavaa.

Viimeiset kolme kuukautta ovat kuluneet älyttömän nopeasti ja nyt voin mennä hyvillä mielin kesälomalle. Toivottavasti seuraava työpaikkani on yhtä mukava ja monipuolinen kuin Camp Norte!”

 

Kirjoittaja on kevään harkkarimme Laura